Smilez mondhygiene & kindertandheelkunde

Klik hier om de ondertitel te bewerken

 

Tijdens de opendag is een ieder welkom. Voor meer informatie, gratis proef producten of om gewoon een kijkje te nemen in de praktijk. Er staat een hapje en een drankje voor u klaar. Tevens is er vermaak voor de kinderen. We hopen u graag te verwelkomen.

 

Tandvlees is een belangrijk, maar vaak ook ondergewaardeerd onderdeel van uw mond. Ontstoken tandvlees kan grote gevolgen hebben zoals ziektes of uitvallende tanden en kiezen, en daarom is het belangrijk dat je er snel bij bent om problemen te voorkomen. 16 mei is daar de perfecte dag voor. Het is dan namelijk de Dag van het Tandvlees!
 
Gratis onderzoek
Op de Dag van het Tandvlees kunt u in de middag bij Smilez terecht voor een gratis controle van uw tandvlees. Bij interesse kunt u hiervoor een afspraak maken.

 

Belangrijk
Zo'n onderzoek is belangrijk. "Veel mensen hebben het niet door als het slecht gaat met hun tandvlees." Ontstoken tandvlees kan later tot grotere problemen leiden, zoals afbraak van het kaakbot waardoor uiteindelijk tanden of kiezen uit de mond kunnen vallen. "hoe eerder je erbij bent, hoe makkelijker de behandeling is."


Voorlichting
De Dag is met name bedoeld om bewustzijn te creƫren voor het belang van gezond tandvlees. Daar kunt u, naast de gratis spreekuren, her en der meer informatie over vinden. Begin bijvoorbeeld eens op de website van de NVvP, waar u veel kunt leren over welke gezondheidsproblemen er bij ontstoken tandvlees komen kijken.
 


Smilez feliciteerd Hailey, Cindy & Angelo met het mondzorgpakket!!

De winnaars van onze Facebookactie (Jan. 2018)


 

Smilez is sponsor van Stichting Judo Zutphen

 
 

Blijf ook onze facebookpagina volgen voor het recente nieuws